Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b. per infarinare
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di acqua tiepida
- 300 g di patate lesse, sbucciate e fredde
- 200 di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino raso di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Carbohydrates
- 85 g
- Fat
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pane alle olive
2h 20min
Pane al latte
2h 20min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pane per hamburger
3小时 20 分钟
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Mantovanine
2h 45min
Pane al rosmarino
10sa 55 dk
Il pane di Altamura
4 Std.