Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b. per infarinare
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di acqua tiepida
- 300 g di patate lesse, sbucciate e fredde
- 200 di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino raso di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Carbohydrates
- 85 g
- Fat
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pane al latte con semi di papavero
1 Std. 40 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Panini venostani
3 Std.
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min
Filone saporito
5h 20min
Bannock
40 Min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Brioches senza burro
4 Std.
Pan brioche allo yogurt
5h 15 min.
Polka (pane francese)
5 Std.