![Fondant au chocolat Fondant au chocolat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5b713d465a2ccab37b12bfb0f8c12c74/Derivates/ac449a272bef3360cd293624c34b50056d4702bd.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 265 g chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 200 g de sucre
- 240 g beurre non salé, coupé en morceaux
- 65 g farine tout usage
- 1 ½ pincée sel
- 4 œuf
- Nutrition
- per 1 morceau
- Calories
- 1523 kJ / 364 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 30 g
- Fat
- 25 g
In Collections
Alternative recipes
Pâtes au poulet, salade tiède de légumes-racines et gâteau au chocolat vapeur
1 Std. 5 Min
Pain perdu
25 Min
Glaçage
5 Min
Vinaigrette citronnée
5 Min
Nuage au chocolat
45min
Zebra cake
55 Min
Crème glacée beurre de cacahuète et banane
6h 30min
Purée mousseline
40 Min
Pains à hamburger à la stout
3h
Petits gâteaux à la vanille
1 Std. 10 Min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Purée de pommes de terre classique
50 Min