Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g de fraises équeutées et coupées en deux
- 2 c. à café de pâte de vanille
- 250 g de sucre
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 300 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 238 kJ / 57 kcal
- Protein
- 0 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 1 g
Alternative recipes
Velouté de champignons des bois
25min
Purée de pommes de terre (avec le Peeler)
35min
Frappé fraise-chocolat
10min
Sablés irlandais
1 godz.
Gratin de poisson et pommes de terre (TM6)
1h 10min
Soupe à l'oignon
1 godz.
Salade de betteraves et halloumi sur pain toasté
No ratings
Goulasch
3h
Crème au séré au chocolat blanc
No ratings
Petits pains aux fruits
3h 5min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5 min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min