Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di pere, sbucciate e private del torsolo, a pezzi
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di timo fresco
- 500 g di zucchero gelificante 2:1
- 600 g di more
- Nutrition
- per 1 vasetto
- Calories
- 1674.6 kJ / 400.2 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 99.3 g
- Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 6.3 g
In Collections
Alternative recipes
Purè di patate nature
55min
Succo di pesca
2 Std. 10 Min
Crostata di marmellata
1h 10min
Confettura di prugne
No ratings
Torrone morbido
6h 25 min
Gnocchi di patate
1h 15min
Purea di mele per la dispensa
No ratings
Sciroppo dolce al limone e zenzero
55min
Liquore all'albicocca
30min
Succo al mango
10min
Confettura di prugne e mele
1h
Succo di mela
2 Std. 10 Min