Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1000 g di pesche, tagliate in quarti e private del nocciolo
- 90 g di banane, sbucciate, a pezzi
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 500 g di zucchero gelificante 2:1
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Nutrition
- per 1 vasetto
- Calories
- 1711.9 kJ / 409.2 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Carbohydrates
- 101.4 g
- Fat
- 0.6 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Panpepato lucernese
55 min
Sciroppo dolce al limone e zenzero
55 min
Fonduta moitié-moitié
No ratings
Zuppa di verdure con orzo perlato
1sa 15 dk
Grittibänz dolci
2h 15 min
Confettura di prugne
No ratings
Insalata di barbabietola con rafano (TM6)
No ratings
Condimento all'arancia e curry
No ratings
Purea di mele per la dispensa
No ratings
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Pane paesano
3h