Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 poivrons rouges en quartiers, sans le pédoncule ni les graines
- 2 oignons tranché en rondelles (¼ in.)
- 2 gousses d'ail
- d'huile d'olive pour arroser et frotter
- 910 g bavette de bœuf
- ¼ c. à thé de poivre noir moulu
- ½ c. à thé de sel
Sauce au poivre rouge
- 115 g d'huile d'olive
- ½ c. à thé de sel selon le goût
- ¼ c. à thé poivre noir moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1900 kJ / 454 kcal
- Protein
- 35 g
- Carbohydrates
- 7 g
- Fat
- 32 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 461 mg
In Collections
Alternative recipes
Crème glacée à la mangue
2 Std. 20 Min
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10 Min
Bol repas tex-mex
50 Min
Pâté chinois
1 Std. 30 Min
Haricots au chili cuits au four
No ratings
Cari de Poulet Parfumé (Métrique)
1 Std.
Jambon glacé au ananas et orange
No ratings
Smoothie vert
10 Min
Popsicles tropicaux
4h 5min
Yogourt-shake à la mangue
10 Min
Riz aux herbes
35 Min
Muffins aux bleuets avec glaçage citronné
50 Min