Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crema pasticciera
- 1000 g di latte
- 200 g di zucchero
- 120 g di semolino
- 4 tuorli
-
1
stecca di vaniglia, i semini estratti
or 1 bustina di estratto di vaniglia naturale, i semini estratti
Terminare la preparazione
- 60 g di burro fuso
- 8 fogli di pasta fillo (30x40 cm)
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1015.5 kJ / 242.7 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 35.1 g
- Fat
- 9 g
- Saturated Fat
- 5 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 106.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Moddizzosu di patate
7 Std.
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3h
Focaccia alle cipolle
2u. 40min
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Taralli alle cipolle
3h 30min
Asparagi fritti con salsa olandese
1h
Scarcedda lucana
2h
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Palline cocco e lampone
3h
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30 min