Bougatsa
TM6

Bougatsa

5.0 (1 rating)

Ingredients

Crema pasticciera

  • 1000 g di latte
  • 200 g di zucchero
  • 120 g di semolino
  • 4 tuorli
  • 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
    or 1 bustina di estratto di vaniglia naturale, i semini estratti

Terminare la preparazione

  • 60 g di burro fuso
  • 8 fogli di pasta fillo (30x40 cm)
  • zucchero a velo, a piacere

Nutrition
per 1 pezzo
Calories
1015.5 kJ / 242.7 kcal
Protein
5.8 g
Carbohydrates
35.1 g
Fat
9 g
Saturated Fat
5 g
Fibre
0.6 g
Sodium
106.4 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes