Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
250
g di zucchero
or 250 g di zucchero grezzo - 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
- 150 g di cioccolato fondente (75% di cacao) a pezzi
- fiocchi di sale, a piacere
- 1 cucchiaio di aceto
- 250 g di panna montata
- biscotti secchi sbriciolati, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1831.6 kJ / 437.8 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Carbohydrates
- 44.6 g
- Fat
- 28.4 g
- Saturated Fat
- 17.3 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 22.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1 Std.
Coppa cookies
3 Std. 30 Min
Farro con gamberi e agrumi
50min
Gamberoni in salsa di cocco caramellata
30min
Frullato arancione
10 Min
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
No ratings
Sandwich arcobaleno
40min
Porridge alle pesche
40min
Follia ai tre cioccolati
6h
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 Std. 30 Min
Smoothie bowl ai frutti di bosco
15 Min
Gamberi e calamari speziati
20 Min