Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 150 g di pecorino Romano grattugiato
- 100 g di Parmigiano Reggiano
- 20 g di lievito di birra fresco
- 100 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 6 uova
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 g di pepe nero in polvere (la punta di coltello)
- 50 g di strutto in pezzetti
- 100 g di Emmental a bastoncini (10x1 cm)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1556 kJ / 372 kcal
- Protein
- 17 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4u.
Pizza di pasqua dolce
3hod.
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Maritozzo romano
11h
Ciaramicola
1小时
Ciambellone alla frutta secca
55min
Torta al testo
1小时
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1小时
Ciambelline al vino rosso
1小时