Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di acqua
- 50 g di latte
- 1 cucchiaino di zucchero
-
1
cucchiaino di malto di orzo
or 1 cucchiaino di miele - 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1
or 500 g di farina tipo 00 - 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 954 kJ / 228 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Pane in cassetta allo yogurt (10-12 mesi)
3h 45min
Panini all'olio
3h 10 min.
Rosette
5h 20 min.
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane integrale in cassetta
4h
Bauletti integrali allo speck
5h 15 min
Ciabattine veloci
3h 10 min.
Panini al latte
4h 50min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Fette biscottate
5 Std. 50 Min
Pan brioche allo yogurt
5h 15 min
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min