Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 550 g d'eau
- 700 g de farine à pain
-
1
c. à thé levure boulangère sèche
or 3 ½ c. à thé de levure fraîche, émietté - 2 c. à thé sel
- de farine à pain à dépoussiérer
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 609.6 kJ / 145.7 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Carbohydrates
- 29.2 g
- Fat
- 0.7 g
- Saturated Fat
- 0.1 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 260.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20 min
Gâteau Aloha aux carottes
1h 20 min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4 Std. 40 Min
Tire d'érable sur glace pilée (Tire d'érable sur "neige")
30 min
Trempette mexicaine étagée
25 Min
Pâté chinois
1h 30 min
Tarte aux pommes
No ratings
Mai Tai
No ratings
Crème de tomates et grilled cheese
40 min
Popsicles tropicaux
4h 5min
Poitrines de poulet gratinées nappées de salsa au chipotle (Ben) Métrique
1h
Biscuits Biscoff à l'avoine
30 min