Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 795 g gigot d'agneau désossé semi-désossé
- 4 - 5 brins de romarin frais
- 1 ½ c. à thé de sel, divisé
- 1 c. à thé poivre noir moulu, divisé
- 38 g d'eau, divisé
- 795 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), petits ou coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 30 g de romarin frais, feuilles seulement
- ½ c. à thé de paprika fumé moulu
- 15 g de miel
- 30 g d'huile d'olive
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2766.4 kJ / 661.2 kcal
- Protein
- 41.2 g
- Carbohydrates
- 40.5 g
- Fat
- 36.8 g
- Saturated Fat
- 13.6 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 1011.1 mg
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake aux speculoos
1h
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6h 40min
Crème pâtissière japonaise
No ratings
Salade spiralée avec bavette de bœuf
35min
Salade grecque avec poulet à la vapeur (TM6)
1h 10 min
Bouchées d'agneau épicées à la turque
1 Std. 30 Min
İzmir Köfte - Boulettes de viande d'Izmir
1h 5min
Soupe de pommes de terre au curry
35min
Tartelette sans cuisson, saumon et aneth
1h 15min
Mille-feuille chocolat-caramel
No ratings
Frappuccino
5 min
Cocktail Bellini
5 min