Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de pommes, épluchées, épépinées et coupées en morceaux (2-3 cm)
- 2 cm de gingembre, frais, épluché
- 1 œuf
- 30 g de sucre brut
- 80 g de farine d'épeautre
- 1 c. à café de poudre à lever
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre noir, moulu
- ½ c. à café cannelle, moulue
- ½ c. à café de clous de girofle, moulus
- 40 g d'huile végétale
- 1 c. à café d'extrait de vanille, naturel
- 120 g de mascarpone
- sucre glace pour décorer
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1005.1 kJ / 240.2 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Carbohydrates
- 23.5 g
- Fat
- 15.2 g
- Saturated Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 2.1 g
- Sodium
- 189.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Focaccia aux tomates
40min
Crème glacée aux fruits
5min
Quiche aux épinards et tomates
1 Std. 45 Min
Pain croustillant à l’épeautre
2 godz.
Œufs colorés en vert
Keine Bewertungen
Brownies
45min
Florentins
2 godz.
Crème d'amandes au chocolat
2 godz.
Pâté uranais
1h 50min
Tarte aux pommes façon crumble
2h 30min
Biscuits au tiramisu
1 Std. 30 Min
Pain toupie rapide
40min