Ballons de St-Gall

No ratings
Prep. 20 min
Total 26 h 30 min
6 portions

Ingredients

Le levain (jour 1)
  • d'eau tiède
    100 g
  • de levure boulangère fraîche (env. 1/20 de cube)
    1 g
  • de farine mi-blanche
    100 g
La pâte et la cuisson au four (jour 2)
  • de farine mi-blanche etwas mehr für die Arbeitsfläche und zum Bestreuen
    500 g
  • d'eau tiède, et un peu pour badigeonner
    300 g
  • de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
    ¼ de cube
    ½ sachet de levure boulangère sèche, (env. 3,5 g)
  • de sel
    15 g

Nutrition per 1 portion

Calories 285 kcal / 1192 kJ
Protein 9 g
Fat 1 g
Carbohydrates 58 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...

Show all