Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte brisée (voir conseil)
- 50 g de sucre
- 180 g de beurre en morceaux, et un peu plus pour graisser
- 330 g de farine blanche
- 2 œufs
- 1 pincée de sel
Ganache
- 430 g de chocolat blanc, en morceaux (2 cm)
- 150 g de crème entière
Glaçage au sucre et croix blanche
- 500 g de sucre
- 60 g d'eau
- 2 sachets de colorant alimentaire, liquide, rouge (env. 40 g)
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 2659 kJ / 635 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 88 g
- Fat
- 28 g
- Saturated Fat
- 17 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 46 mg
In Collections
Alternative recipes
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Pain plissé margherita
3 godz. 15 min
Pizza à la courge
1h
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Mousse au Toblerone®
3h 10 min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Gâteau de Linz
1h
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h
Focaccia aux tomates
40 Min