Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 320 g di acqua fredda
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 100 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 g di sale
- 300 g di olive verdi denocciolate
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Pane alle olive
2h 20 min
Panini all'olio
3h 10min
Pagnotta casereccia
5h 10 min.
Ciabattine veloci
3h 10min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Nodini mediterranei
3h 50 min
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Friselle
4h
Mantovanine
2h 45 min
Rosette
5 Std. 20 Min
Il pane di Altamura
4h