Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 250 g di ricotta di pecora ben scolata
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 1 uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di vaniglia burbon in polvere
Impasto
- 300 g di farina tipo 00
- 40 g di strutto
- 120 g di acqua
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 19.4 g
- Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Bomboloni croccanti con crema
5 Std. 30 Min
Tiliccas sarde
2 godz. 20 min
Coppia ferrarese
1sa
Club Sandwich manzo e cipolle con jalapeno in agrodolce
6 Std. 30 Min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 dk
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Favata sarda
1sa
Panada sarda
2h 55 min
Seadas
1h 5min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2sa 30 dk
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 Std.
Melanzane ripiene all'orientale
1sa 20 dk