Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 250 g di ricotta di pecora ben scolata
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 1 uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di vaniglia burbon in polvere
Impasto
- 300 g di farina tipo 00
- 40 g di strutto
- 120 g di acqua
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 19.4 g
- Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Amaretti sardi
45 Min
Zeppole sarde
3 Std.
Tiliccas sarde
2 Std. 20 Min
Panada sarda
2 godz. 55 min
Minestra di fregola con le anguille
2 Std.
Pastella per fritti
1 Std.
Mini flan al pan di Spagna
2 Std. 45 Min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Papassini sardi
8 godz. 45 min
Seadas
1h 5min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Cipolline sott'olio
361h 10min