Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 250 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 35 g di strutto
- 60 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di formaggio cremoso tipo crescenza morbida o formaggetta ligure
- 100 g di latte
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Carbohydrates
- 50.5 g
- Fat
- 39.2 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Grissini al formaggio
1 godz.
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Croissant salati agli spinaci
3h
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 Std. 30 Min
Torta pasqualina
2h 5min
Torta salata di cipolle bianche
1h 25min
Panissa
45min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min