Appareils & accessoires
Chocolate mousse
Prép. 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingrédients
-
avocados flesh only400 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
ground cardamom¼ tsp
-
sea salt1 pinch
-
raw cacao powder50 g
-
pure maple syrup100 g
-
shelled unsalted pistachio nuts cut into pieces, for garnishing1 tbsp
-
coconut flakes for garnishing1 tbsp
-
dried cranberries1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
54.5 mg
Protides
4.4 g
Calories
1415.5 kJ /
337 kcal
Lipides
25.3 g
Fibre
7.1 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
21.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetarian Kitchen
87 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Custard
10min
Beetroot salad
10min
Tofu 'sour cream'
5min
Banana sorbet
5min
Berry coconut cashew bars
2h 40min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Chunky choc nut brownie
35min
Orange, hazelnut and coconut balls
2h 10min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Fruit and nut muesli
10min
Acai berry bowl
10min