Appareils & accessoires
Gluten free ANZAC biscuits
Prép. 20min
Total 45min
24 portions
Ingrédients
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
water2 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
golden syrup2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
quinoa flakes100 g
-
brown rice flour (see Tips)70 g
-
green banana flour (see Tips)40 g
-
raw sugar120 g
-
desiccated coconut100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
104.2 mg
Protides
2.5 g
Calories
528.9 kJ /
125.9 kcal
Lipides
7.7 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
11.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Gluten free shortbread
1 godz. 20 min
Gluten free plain flour
5 min
Gluten free chocolate halva cake
1 godz.
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Gluten free lamingtons
1 godz. 30 min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5 min