Appareils & accessoires
Gluten free ANZAC biscuits
Prép. 20min
Total 45min
24 portions
Ingrédients
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
water2 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
golden syrup2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
quinoa flakes100 g
-
brown rice flour (see Tips)70 g
-
green banana flour (see Tips)40 g
-
raw sugar120 g
-
desiccated coconut100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
104.2 mg
Protides
2.5 g
Calories
528.9 kJ /
125.9 kcal
Lipides
7.7 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
11.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Gluten free breakfast cereal clusters
1h 15min
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free flour mix
10min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Chunky choc nut brownie
35min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min