Kashmiri garlic naan
TM6 TM5 TM31

Kashmiri garlic naan

4.6 (52 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g brown onion
  • 1 garlic clove
  • 40 g dried apricots
  • 200 g lukewarm water, plus extra for baking
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 100 g Greek-style natural yoghurt
  • 450 g baker's flour
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp nigella seeds (optional)
  • 1 tsp salt
  • 30 g vegetable oil (see Tips)
  • 50 g raw cashews
  • lukewarm water
  • 50 g ghee (optional) (see Tips)

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1005.3 kJ / 239.3 kcal
Protides
5.9 g
Glucides
30.2 g
Lipides
10 g
Graisses saturées
3.9 g
Fibre
2.3 g
Sodium
195.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives