Grilled scallops with chilli jam
TM6 TM5

Grilled scallops with chilli jam

4.9 ( 21 évaluations )

Ingrédients

Chilli jam

  • 30 g eschalots
  • 100 g fresh long red chillies (see Tips)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 50 g white sugar
  • 50 g white vinegar
  • 1 ½ tbsp lime juice
  • 20 g palm sugar broken into small pieces (see Tips)

Scallops

  • 20 scallops
  • extra virgin olive oil for brushing
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • lime juice to serve
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
78.1 kcal / 328 kJ
Protides
3.8 g
Lipides
3.3 g
Glucides
8 g
Fibre
1.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives