Appareils & accessoires
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Prép. 10min
Total 35min
4 stuks
Ingrédients
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Calories
1230 kJ /
294 kcal
Protides
36 g
Glucides
10.7 g
Lipides
12.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Taartje met chocolade-praliné
Pas d’évaluation
Ratatouille
40min
Gevulde groenten
1h 20min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Tex-mexburger
4h 25min
Quinoapuddings met frambozensaus
Pas d’évaluation
Suikerpasta
1h 10min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Vegan moussaka
1h 50min
Garnituur van courgette
30min