Appareils & accessoires
Chocolate volcanos
Prép. 20min
Total 55min
8 portions
Ingrédients
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing150 g
-
cocoa powder1 tbsp
-
dark chocolate broken into pieces350 g
-
brown sugar150 g
-
salt1 pinch
-
eggs6
-
egg yolks2
-
vanilla bean paste1 tsp
-
plain flour75 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
fresh raspberries to serve150 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portions
Sodium
132.2 mg
Protides
10.5 g
Calories
3017.8 kJ /
718.5 kcal
Lipides
51.9 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
31.7 g
Glucides
55.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Fresh fruit punch
24h 20min
Sunrise margarita (non-alcholic)
10min
Chocolate fondants
30min
Crème brûlée
7h
Traditional crème brûlée
25h
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Chocolate Frangelico® gelato
28h
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Churros
40min
Chocolate fondant cake
40min
Meringues
5h
Pavlova
6h