Appareils & accessoires
Masala bread rolls
Prép. 15min
Total 1h 15min
12 portions
Ingrédients
-
water plus extra for brushing300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
salt1 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting430 g
-
wholemeal plain flour100 g
-
tandoori paste (see Tips)80 g
-
poppy seeds (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
262.5 mg
Protides
6.4 g
Calories
968.1 kJ /
230.5 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
34.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Rosemary and sea salt crackers
35min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Tandoori paste
5min
Madras curry powder
15min
Ginger paste
15min
Garlic paste
20min
Creamy coconut chicken curry
30min
Mango and turmeric sorbet
10min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Herb and garlic dip
10min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min