Appareils & accessoires
Tuatua fritters
Prép. 35min
Total 45min
8 portions
Ingrédients
-
vegetable oil plus extra for frying10 g
-
rindless bacon rashers cut into pieces3
-
red onion cut into halves½
-
fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing15 g
-
milk60 g
-
eggs4
-
plain flour125 g
-
baking powder1 tsp
-
tuatua meat only, roughly chopped, (approx. 4 kg in shells - see Tips)400 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon juice to taste
-
salt to taste
-
wasabi mayonnaise to serve (see Tips)
-
lemon cut into wedges, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
250.3 mg
Protides
8.1 g
Calories
626.4 kJ /
149.1 kcal
Lipides
7.3 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
12.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mark Southon
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Peach and custard cream muffins
50 Min
Milo® mousse
1 Std. 5 Min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 Min
Béchamel sauce
20 Min
Mashed potatoes
40 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 Std. 15 Min
Sago custard puddings
35 Min
Tuna mornay
45 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Cheese and bacon cob loaf
1 Std. 20 Min
Pikelets
35 Min