Flaky filo fingers
TM6 TM5 TM31

Flaky filo fingers

4.6 (22 évaluations )

Ingrédients

  • 180 g unsalted butter, cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
  • 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
  • 20 g olive oil
  • 500 g frozen chopped spinach, thawed and excess moisture squeezed out (approx. 250 g after moisture removed)
  • 200 g feta cheese, crumbled (see Tips)
  • 250 g ricotta, drained
  • 1 egg
  • ¼ - ½ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 18 - 20 sheet filo pastry (approx. 375 g)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
406 kJ / 203 kcal
Protides
2.7 g
Glucides
4.6 g
Lipides
7.4 g
Graisses saturées
4.5 g
Fibre
0.4 g
Sodium
154.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives