Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 gramů cibule, na čtvrtky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína, suchého
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli, plus podle chuti
ou 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 200 gramů sýru gorgonzoly (nebo nivy), na malé kousky
- 200 gramů hrušek, oloupaných, bez jádřince, na kostičky (1 cm)
- 30 gramů másla
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 2535 kJ / 605 kcal
- Protides
- 15.9 g
- Glucides
- 75.9 g
- Lipides
- 27.75 g
- Fibre
- 1.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rizoto s parmazánem
30min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Losos na rajčatovém kuskusu
45min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Arašídová polévka
40min
Milánské rizoto
30min
Risi e bisi
55min
Holandská omáčka
15min
Tuňákové kuličky s ricottou
20min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35min