Appareils & accessoires
Rye Flatbreads
Prép. 20min
Total 2h 10min
8 pieces
Ingrédients
-
oat flakes70 g
-
water500 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
honey2 Tbsp
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
rye flour200 g
-
bread flour plus extra for dusting380 g
-
salt1 ½ tsp
-
dried fennel seeds (optionnel) to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
9 g
Calories
1738 kJ /
415 kcal
Lipides
14 g
Fibre
4.8 g
Glucides
61 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Tasty Flatbreads
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
German Bread
4h 15min
Plain Yoghurt
14h
Spelt Bread
1h 45min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Rye Bread Rolls
4h
Sonja's Bread
3h 10min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Sourdough Rye
51h 10min
Scandinavian Rye Bread
27h
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min
Sourdough-style Loaf
122h 45min