Mini Egg Cupcakes
TM6 TM5

Mini Egg Cupcakes

4.8 (41 évaluations )

Ingrédients

Icing

  • 150 g double cream
  • 175 g cream cheese
  • 90 g icing sugar
  • 2 lemons, finely grated zest and 15 g juice
  • ¼ tsp vanilla sugar

Cupcakes

  • 100 g blanched almonds
  • 100 g carrots, cut in pieces
  • 130 g unsalted butter, soft
  • 130 g brown sugar
  • 1 tsp vanilla sugar
  • 1 pinch fine sea salt
  • 2 lemons, finely grated zest only
  • 2 medium eggs
  • 150 g plain flour
  • 1 tsp baking powder
  • 36 mini chocolate eggs

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1780 kJ / 425 kcal
Protides
5.2 g
Glucides
35.5 g
Lipides
29.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives