Dim Sum 'Shao Mai'
TM6 TM5

Dim Sum 'Shao Mai'

4.6 ( 23 évaluations )

Ingrédients

  • 10 g carrot

Shao Mai Dough

  • 50 g water
  • 180 g plain flour
  • 1 egg

Filling

  • 300 g pork belly, boned, skinless cut in pieces (3 cm)
  • 15 - 20 g fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)
  • 5 - 10 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm) (optionnel)
  • 270 g raw prawns, peeled fresh or frozen
  • 1 Tbsp sugar
  • 2 Tbsp light sesame oil
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground white pepper
  • 1 tsp cornflour
  • vegetable oil for greasing
  • plain flour for dusting
  • 500 g water

Infos nut.
par 1 piece
Calories
57 kcal / 240 kJ
Protides
3 g
Lipides
3 g
Glucides
4 g
Fibre
0.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives