Creamy vegetable soup, steamed chicken with vegetable tagliatelle and mustard sauce
TM6 TM5 TM31

Creamy vegetable soup, steamed chicken with vegetable tagliatelle and mustard sauce

4.7 (39 évaluations )

Ingrédients

Soup, steamed chicken and vegetable tagliatelle

  • 80 - 100 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 20 g olive oil
  • 1 - 2 carrots
  • 1 courgette
  • 400 g water, plus extra for soup
  • 2 tsp salt
  • 450 g mixed vegetables (e.g. potato, courgette, carrot, leek), cut in pieces
  • 500 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
    ou 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
  • 20 g butter (optionnel)
    ou 1 Tbsp cream (optionnel)

Sauce

  • 50 g crème fraîche
    ou 50 g cream, min. 30% fat
  • 1 Tbsp mustard
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 1 egg yolk (optionnel)

Infos nut.
par 1 portions
Calories
1973 kJ / 473 kcal
Protides
34 g
Glucides
20 g
Lipides
29 g
Fibre
5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives