Versions compatibles
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
- 80 - 100 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 1 - 2 carrots
- 1 courgette
- 400 g water, plus extra for soup
- 2 tsp salt
- 450 g mixed vegetables (e.g. potato, courgette, carrot, leek), cut in pieces
-
500
g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
ou 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm) -
20
g butter (optionnel)
ou 1 Tbsp cream (optionnel)
Sauce
-
50
g crème fraîche
ou 50 g cream, min. 30% fat - 1 Tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1973 kJ / 473 kcal
- Protides
- 34 g
- Glucides
- 20 g
- Lipides
- 29 g
- Fibre
- 5 g
Recettes alternatives
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1 Std. 30 Min
Almond Easter Sheep
2h 45min
Cucumber soup with prawn skewers
35 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 Min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Pizza Margherita
2h 10min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Exotic Fruit Pudding
5 Min