Appareils & accessoires
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Prép. 10min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, en geroosterdamandelvlokken geroosterd50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
5 g
Calories
1480 kJ /
354 kcal
Lipides
25 g
Fibre
5.3 g
Glucides
25 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Amarant cacao balletjes
Pas d’évaluation
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Pas d’évaluation
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Pas d’évaluation
Met frambozen doordrenkte azijn
Pas d’évaluation
Kruiden- en citroenzout
1h
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Amandelpasta
1h 10min
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Mosterd-dillesaus
2h 15min