Appareils & accessoires
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Prép. 30min
Total 1h 30min
16 stuks
Ingrédients
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
4 g
Calories
663 kJ /
158 kcal
Lipides
4 g
Fibre
1.2 g
Glucides
26 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Groene biscuittaart
Pas d’évaluation
Engelse brunch
Pas d’évaluation
Paashaas macarons
Pas d’évaluation
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Pas d’évaluation
Ingemaakte citroenen
Pas d’évaluation
Pizza Margherita
2h 10min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Bevroren veenbessen margarita
5min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation