Appareils & accessoires
Brood van gierstmeel
Prép. 10min
Total 2h 35min
12 sneetjes
Ingrédients
-
gierstkorrels100 g
-
boekweitkorrel100 g
-
water330 g
-
verse gist25 g
-
suiker1 tl
-
glutenvrije bloem250 g
-
zout2 tl
-
extra vergine olijfolie10 g
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
sezamzaadjes1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6.5 g
Calories
1247 kJ /
298 kcal
Lipides
6.7 g
Fibre
4.7 g
Glucides
56.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Nessuna valutazione
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Geode cake
Nessuna valutazione
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Nessuna valutazione
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Nessuna valutazione
Chocolade salami
3h 10min
Aardappel flatbread
12h