Appareils & accessoires
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
Prép. 20min
Total 1h 5min
4 portions
Ingrédients
-
water1400 g
-
dried green lentils300 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
long grain rice150 g
-
ground black pepper to taste½ - ¾ tsp
-
onions quartered620 g
-
unsalted butter20 g
-
brown sugar1 Tbsp
-
100 g sour creamgoat's milk yoghurt100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
23 g
Calories
2155 kJ /
515 kcal
Lipides
10 g
Fibre
16 g
Glucides
72 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
persian vegetarian
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Aubergine Caviar (Moutabel)
55min
Lentil and Pancetta Stew
1h
Lentil and Chorizo Stew
4h
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Garlic and White Bean Stew
50min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40min
Greek Vegetables
1h
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1h 45min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Red Lentil Soup
40min
Quinoa and Lettuce Salad
30min