Danish Split Pea Soup
TM6 TM5

Danish Split Pea Soup

4.5 ( 76 évaluations )

Ingrédients

  • 280 g onions quartered
  • 100 g celery cut in pieces (5 cm)
  • 20 g olive oil
  • 200 g carrots diced (5 mm)
  • 250 g dried green split peas rinsed
  • 1200 g water
  • 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
  • 2 tsp fresh thyme leaves
  • 1 tsp fine sea salt plus extra for seasoning
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper to taste, plus extra for seasoning

Infos nut.
par 1 portion
Calories
319 kcal / 1342 kJ
Protides
15.5 g
Lipides
7.5 g
Glucides
43 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives