Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 gramů slaniny, nakrájené na kostičky
- 50 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 80 gramů pórku, na kousky (3 cm)
- 100 gramů bílé cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 1600 gramů vody
- 1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 400 gramů hrachu, sušeného, loupaného, viz tip
- 2 snítky kerblíku, čerstvého
- 1 čajová lžička soli, nebo podle chuti
- 1 polévková lžíce smetany
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1022 kJ / 245 kcal
- Protides
- 15 g
- Glucides
- 30 g
- Lipides
- 7 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Kroupy se žampióny
55 Min
Extra výživná vegetariánská polévka
30min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35min
Kukuřičná kari polévka s kokosovým mlékem
25min
Hrstková polévka
10 godz. 40 min
Minestrone
45min
Jáhlová polévka se zeleninou
35min
Kedlubnová polévka
35min
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.