Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
TM6 TM5 TM31

Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling

3.0 ( 2 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 370 g plain flour
  • 40 g sunflower oil
  • 120 g water lukewarm
  • 10 g vinegar
  • 1 medium egg
  • 1 tsp caster sugar
  • ½ tsp fine sea salt

Filling

  • 30 g dried apricots, pitted
  • 190 g milk
  • 30 g sugar
  • 10 g vanilla sugar, homemade
  • 30 g fine semolina
  • ⅛ tsp orange peel finely grated (optionnel)
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 egg yolk from medium egg

Assembly

  • 60 g unsalted butter diced
  • 40 g sugar
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • 1 egg yolk from medium egg
  • 20 g milk

Infos nut.
par 1 piece
Calories
294 kcal / 1230 kJ
Protides
6 g
Lipides
12 g
Glucides
40 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives