Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 150 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g fish stock (see Tip)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3256.4 kJ / 775.3 kcal
- Protides
- 36.7 g
- Glucides
- 21.5 g
- Lipides
- 59.5 g
- Graisses saturées
- 38.2 g
- Fibre
- 7.8 g
- Sodium
- 1223.8 mg
Recettes alternatives
Beef and mushroom hot pot
2h
Pea and ham soup
2h 20min
Hearty seafood chowder
1h
Seafood and corn chowder
40 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Fish stock
35min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Asian-style mussels
30 min
Seafood bisque
1h 10min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Pork and apple cider stew
1h 40min