Appareils & accessoires
Diane sauce
Prép. 10min
Total 20min
7 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves3
-
unsalted butter100 g
-
brandy100 g
-
tomato paste2 tsp
-
Dijon mustard1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
Chicken stock paste (see Tips)¾ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
171.2 mg
Protides
1 g
Calories
882.7 kJ /
210.2 kcal
Lipides
22.4 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
14.5 g
Glucides
2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sauces and Marinades
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Meat stock paste
45 Min
Peppercorn sauce
20 Min
Traditional gravy
25 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Traditional Worcestershire sauce
35 Min
Mushroom sauce
20 Min
Pork san choy bau
25 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Cheese and bacon cob loaf
1 Std. 20 Min