Versions compatibles
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 8 oz bacon, diced
- 2 oz balsamic vinegar
- 2 oz olive oil
-
1
oz honey
ou 1 oz maple syrup - ½ oz Dijon mustard
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, large stems removed (buy 24 oz), plus extra whole leaves to garnish, divided
- 4 oz Pink Lady apples, cut into pieces, divided
- 2 oz celery, sliced (⅛ in.)
- 2 oz spring onions, sliced on the bias (¼ in.), (approx. 4) divided
- 4 oz dried cranberries, plus extra to garnish
- 2 oz slivered almonds, plus extra to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1205 kJ / 288 kcal
- Protides
- 10 g
- Glucides
- 24 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 4 g
Recettes alternatives
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Green Bean Gremolata
25min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Creamy Broccoli Salad
10min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Chopped Asian Salad
20 min