Gluten-Free Herbed Pizza Crust
TM6 TM5

Gluten-Free Herbed Pizza Crust

3.9 (7 évaluations )

Ingrédients

Gluten-Free Dough

  • 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
  • 6 oz brown rice flour
  • 3 oz cassava flour
  • 2 tbsp potato starch
  • 1 tbsp honey
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp dried parsley
  • ½ tsp dried oregano
  • 1 tsp dried basil
  • 1 package rapid rise yeast
  • 1 large egg
  • 6 oz water

Assembly

  • 3 tbsp pesto sauce
  • fresh mozzarella (approx. 8 oz), sliced, to taste
  • olive oil, to brush
  • 1 plum tomato, sliced
  • fresh basil leaves, to garnish

Infos nut.
par 1 slice
Calories
761 kJ / 182 kcal
Protides
7 g
Glucides
21 g
Lipides
8 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives