Appareils & accessoires
Meyer Lemon Bars
Prép. 15min
Total 40min
36 portions
Ingrédients
Crust
-
sugar1 oz
-
coconut flakes1 oz
-
all-purpose flour3 oz
-
whole wheat flour3 oz
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cubed4 oz
Filling
-
sugar7 oz
-
Meyer lemon thin peel only, no pith, plus extra lemon, sliced and quartered, to garnish1
-
all-purpose flour2 oz
-
large eggs4
-
Meyer lemon juice, freshly squeezed (approx. 4 lemons)5 oz
-
salt1 pinch
-
baking soda¼ tsp
-
confectioners sugar to garnish
-
fresh mint leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
343 kJ /
82 kcal
Lipides
3 g
Fibre
1 g
Glucides
12 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Spring Forward
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Pie Crust
5min.
Hot Cross Buns
1hod. 55min.
Lemon Curd
20min.
Focaccia with Rosemary and Honey
1hod. 10min.
Wine Salts
22hod. 55min.
Rosemary Parmesan Shortbread
2hod. 10min.
Strawberry Shortcakes
45min.
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1hod. 30min.
Massachusetts Boston Cream Pie
2hod.
Biscuits
40min.
Bavarian Pretzels
55min.
Texas Cornbread
35min.