Appareils & accessoires
Perziken en pruimen 'Cobbler'
Prép. 25min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
Beslag
-
gezouten boter zacht, om in te vetten
-
suiker250 g
-
gezouten boter zacht250 g
-
zelfrijzende bloem250 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
zeezout1 snuifje
Fruitstoofpot en afwerking
-
perziken gehalveerd, steen verwijderd4
-
pruimen gehalveerd, steen verwijderd4
-
suiker60 g
-
appelsap, alle soorten20 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
16 g
Calories
5990 kJ /
1336 kcal
Lipides
75 g
Fibre
6 g
Glucides
158 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Samen thuis genieten
11 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Cashew schenkroom
Pas d’évaluation
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Vegan Brownies
2h 40min
Pruimentaart
1h 30min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Champignontaart
Pas d’évaluation
Yoghurtijs met mango
12h
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Appelpunch
30min
Napolitaanse cake
Pas d’évaluation
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation