Cheesy tomato risotto (10-12 months)
TM5 TM6

Cheesy tomato risotto (10-12 months)

2.9 (119 évaluations )

Ingrédients

  • boiling water
  • 300 g ripe tomatoes
  • 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 80 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 200 g cauliflower, cut into florets
  • 1 brown onion, cut into quarters
  • 1 garlic clove
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 150 g arborio rice
  • 200 g liquid vegetable stock (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1504.8 kJ / 358.3 kcal
Protides
16.2 g
Glucides
34.3 g
Lipides
16.3 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives