Appareils & accessoires
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
Prép. 35min
Total 2h
18 pieces
Ingrédients
Choux Pastry
-
unsalted butter diced80 g
-
water150 g
-
fine sea salt2 pinches
-
plain flour120 g
-
medium eggs3
Filling
-
water1000 g
-
chicken breasts skinless, halved horizontally500 g
-
walnut halves75 g
-
mayonnaise250 g
-
celery (approx. 80 g), thinly sliced (5 mm)1 stalk
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh tarragon leaves finely chopped2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
187.2 mg
Protides
8.6 g
Calories
1059.8 kJ /
253.3 kcal
Lipides
20.9 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
5.1 g
Glucides
8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savoury
58 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Crème Caramel
3 godz. 50 min
Arctic Roll
14 godz.
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Choux Pastry
2 godz.
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 godz. 10 min
Walnut Brittle
1 godz. 30 min
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Fresh Fruit Tarts
7 godz. 5 min