Appareils & accessoires
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
Prép. 25min
Total 2h 55min
8 portions
Ingrédients
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
water250 g
-
butter for greasing
-
brioche bread sliced (approx. 12 slices)370 g
-
sultanas100 g
-
whole milk480 g
-
golden caster sugar50 g
-
large eggs2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7.8 g
Calories
1333 kJ /
319 kcal
Lipides
11.5 g
Glucides
45.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegetable Sweet Bakes
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Coffee and Walnut Cake
1 h 10 min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3 h 15 min
Mango Ice Lollies
6 h 20 min
Multivitamin Vegetable Shots
10 min
Apple and Radish Juice
5 min
Walnut Scones
30 min
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1 h 30 min
Blueberry and Lavender Bundt Cake
2 h 45 min
Gingerbread Chocolate Cake
4 h 30 min
Bread Rolls with Condensed Milk
1 h 15 min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 h 30 min
Lemon Drizzle Cake
1 h 30 min