Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
TM5 TM6

Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)

4.4 (94 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 40 g cheddar cheese
  • 120 g zucchini, cut into pieces
  • 100 g parsnip, peeled and cut into pieces
  • 30 g spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 ½ tbsp spelt flour (see Tips)
  • 4 eggs

Infos nut.
par 18 portions
Calories
3607.2 kJ / 858.8 kcal
Protides
45.6 g
Glucides
23.9 g
Lipides
63.9 g
Fibre
6.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives