Appareils & accessoires
Chocoladetaart en gezouten karamel
Prép. 30min
Total 3h 15min
12 porties
Ingrédients
Chocolade zanddeeg
-
boter op kamertemperatuur, in stukken (1-2 cm), en meer om in te vetten125 g
-
suiker125 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
ei1
-
bakpoeder1 afgestreken tl
-
zout1 snuifje
-
cacaopoeder, ongezoet25 g
-
bloem200 g
Karamel gezouten boter
-
zachte boter in stukken90 g
-
zout (Fleur de sel)1 afgestreken tl
-
suiker100 g
-
room, min. 30% vet120 g
Chocolade-ganache
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken of callets180 g
-
room, min. 30% vet160 g
Afwerking
-
hazelnoot granola3 el
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Protides
5.3 g
Calories
2033 kJ /
486 kcal
Lipides
34.3 g
Fibre
2 g
Glucides
41.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gek op chocolade
10 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Pas d’évaluation
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Glazuur
5min
Roomboterglazuur
5min
Suikerglazuur
Pas d’évaluation
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Champignon- en chocolademuffins
1h
Crème anglaise
15min
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Detoxsapje “Gave huid”
10min
Zweedse worteltaart
2h